+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Hotel DAP Bewertungen

Hotelbewertung

92%
Perfekt

by 176 reviews

  • Personal

    94%
  • Sauberkeit

    96%
  • Ausstattung

    89%
  • Komfort

    92%
  • Preis-leistungverhältnis

    91%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Älteres Paar, 27.4.2017

Spojené království

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel DAP replied to this review.
Dobrý den,

děkujeme, že jste využil/a našich služeb.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou tým Hotelu DAP***+

Anonymus

Einzelreisende, 17.4.2017

Deutsch

  • Gesamtbewertung
92 %
  • WiFi not working properly in our room 407. Elsewhere it was good

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel DAP replied to this review.
Good morning,

we are very glad that you stayed at our hotel.

We are looking forward to seeing you at our hotel again.

With kind regards Team Hotel DAP***+

Věra Štembírková

Einzelreisende, 31.3.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
76 %
  • čistota; rozsah televizních kanálů; velikost pokoje; dobře zrenovovaná okna (bolest ostatních hotelů)

  • špinavý proužek malby nad obložením postele; uvolněné dveře sprchového koutu; doplnila bych do vybavení pokoje odpočinkové křeslo

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6
Hotel DAP replied to this review.
Dobrý den,

děkujeme, že jste využila našich služeb i za praktické připomínky.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou tým Hotelu DAP***+

Anonymus

Einzelreisende, 1.3.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • pohodlná postel a hlavně klid - navzdory umístění hotelu u silnice

  • Jediná věc která se mi nelíbila, byla u snídaní - konkrétně to zařízení, ze kterého se nalévá džus či voda. (asi jsem za ten krátký pobyt nepřišla na to, jak beze ztrát dopravit džus do sklenice a navíc jej naředit vodou bez toho, abych tam pak po sobě musela trochu uklidit... )

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel DAP replied to this review.
Vážená paní Markéto,

děkujeme, že jste využila našich služeb i za projevenou spokojenost.

Za vaši praktickou poznámku velmi děkujeme. Zaměřili jsme se na odstranění tohoto nedostatku. Pokud by se příště něco podobného opakovalo, což doufám, že se nestane, neváhejte, prosím, požádat kolegy z obsluhy o asistenci. Jsou vám plně k dispozici.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou za tým Hotelu DAP***+
Ing. Markéta STEINERTOVÁ, MBA
Sales Manager Hotel D A P* * * +
Vítězné náměstí 4/684
16000 Praha 6 Dejvice

tel.: 973 211 421
fax: 973 211 427
mob.: 724 094 862

Zdeněk Přikryl

Einzelreisende, 27.2.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel DAP replied to this review.
Vážený pane Přikryl,

děkujeme, že jste využil našich služeb i za projevenou spokojenost.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou za tým Hotelu DAP***+
Ing. Markéta STEINERTOVÁ, MBA
Sales Manager Hotel D A P* * * +
Vítězné náměstí 4/684
16000 Praha 6 Dejvice

tel.: 973 211 421
fax: 973 211 427
mob.: 724 094 862

Anonymus

Einzelreisende, 5.2.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Hotel DAP replied to this review.
Vážený pane Radomíre,

děkujeme, že jste využil našich služeb i za projevenou spokojenost.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou za tým Hotelu DAP***+
Ing. Markéta STEINERTOVÁ, MBA
Sales Manager Hotel D A P* * * +
Vítězné náměstí 4/684
16000 Praha 6 Dejvice

tel.: 973 211 421
fax: 973 211 427

Anonymus

Einzelreisende, 4.2.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
85 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
0
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel DAP replied to this review.
Vážená paní Václavo,

děkujeme, že jste využila našich služeb i za projevenou spokojenost.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou za tým Hotelu DAP***+
Ing. Markéta STEINERTOVÁ, MBA
Sales Manager Hotel D A P* * * +
Vítězné náměstí 4/684
16000 Praha 6 Dejvice

tel.: 973 211 421
fax: 973 211 427

Jana Honzáková

Einzelreisende, 2.2.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel DAP replied to this review.
Vážená paní Jano,

děkujeme, že jste využila našich služeb i za projevenou spokojenost.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou za tým Hotelu DAP***+
Ing. Markéta STEINERTOVÁ, MBA
Sales Manager Hotel D A P* * * +
Vítězné náměstí 4/684
16000 Praha 6 Dejvice

tel.: 973 211 421
fax: 973 211 427

Anonymus

Einzelreisende, 27.1.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel DAP replied to this review.
Vážený pane Jaroslave,

děkujeme, že jste využil našich služeb i za projevenou spokojenost.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou za tým Hotelu DAP***+
Ing. Markéta STEINERTOVÁ, MBA
Sales Manager Hotel D A P* * * +
Vítězné náměstí 4/684
16000 Praha 6 Dejvice

tel.: 973 211 421
fax: 973 211 427
mob.: 724 094 862

Anonymus

Einzelreisende, 26.1.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Very difficult to get there with a luggage for disable person. Heavy entrance door and stairs.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel DAP replied to this review.
Vážená paní Zdeňko,

děkujeme, že jste využila našich služeb.

Bohužel vám musíme dát za pravdu. Architekt nezvolil příliš vhodné rozměry a materiál pro vchodové dveře. Z tohoto důvodu jsme u vstupu do hotelu umístili zvonek, kterým lze přivolat kolegy z recepce. Ochotně pomohou vám i komukoli, kdo by to potřeboval.

Doufáme, že i přesto jste byla s ostatními službami našeho hotelu spokojena.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou za tým Hotelu DAP***+
Ing. Markéta STEINERTOVÁ, MBA
Sales Manager Hotel D A P* * * +
Vítězné náměstí 4/684
16000 Praha 6 Dejvice

tel.: 973 211 421
fax: 973 211 427

Stanislava

Einzelreisende, 14.1.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Ubytování v hotelu vynikající, čistota na pokoji i v koupelně absolutně v pořádku. Příjemný personál na recepci i u snídaně, která byla rovněž vynikající. Vřele doporučuji! Stáňa

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel DAP replied to this review.
Vážená paní Stáňoo,

děkujeme, že jste využila našich služeb i za projevenou spokojenost. Velmi ráda předám i ostatním kolegyním a kolegům.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou za tým Hotelu DAP***+
Ing. Markéta STEINERTOVÁ, MBA
Sales Manager Hotel D A P* * * +
Vítězné náměstí 4/684
16000 Praha 6 Dejvice

tel.: 973 211 421
fax: 973 211 427

Anonymus

Einzelreisende, 16.12.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jana

Einzelreisende, 8.12.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 29.11.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonymus

Einzelreisende, 20.11.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 17.11.2016

Brno Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Stanislav

Einzelreisende, 13.11.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Älteres Paar, 11.11.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Dana Stříbrná

Einzelreisende, 30.10.2016

Liberec Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel DAP replied to this review.
Vážená paní Dano,

děkujeme, že jste využila našich služeb. Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou tým Hotel DAP***+
Ing. Markéta STEINERTOVÁ, MBA
Sales Manager Hotel D A P* * * +
Vítězné náměstí 4/684
16000 Praha 6 Dejvice

tel.: 973 211 421
fax: 973 211 427
mob.: 724 094 862

Ishai

Einzelreisende, 28.10.2016

Izrael

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Large and beautiful room with nice view. Very friendly and helpful stuff that speaks good English. Very nice breakfast. I would go back to this hotel happily next time.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.