+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Hotel DAP Bewertungen

Hotelbewertung

92%
Perfekt

by 187 reviews

  • Personal

    93%
  • Sauberkeit

    96%
  • Ausstattung

    89%
  • Komfort

    92%
  • Preis-leistungverhältnis

    91%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Rui Miguel Ferreira

Einzelreisende, 10.11.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Familie mit Kindern, 5.11.2017

Slovensko

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 15.10.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Hotel DAP replied to this review.
Dobrý den,

děkujeme, že jste využil/a našich služeb.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou tým Hotelu DAP***+

Anonymus

Einzelreisende, 15.10.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Byl jsem u vás ubytován poprvé. Překvapil mě příjemně vzhled a prakt. vybavení pokojů, i snídaňová restaurace působí svým prostorem a vzhledem. Trochu na závadu nepříliš teplé jídlo v nabídce snídaně.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel DAP replied to this review.
Dobrý den,

děkujeme, že jste využil našich služeb i za projevenou spokojenost.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou tým Hotelu DAP***+

Dana Janeckova

Familie mit kleinen Kindern, 29.8.2017

Bystřice pod Hostýnem Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • čistota, klidné prostředí ,klimatizace ,nabídka snídaně.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel DAP replied to this review.
Dobrý den,

děkujeme, že jste využila našich služeb i za projevenou spokojenost.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou tým Hotelu DAP***+

Artem Charukhchian

Einzelreisende, 4.8.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel DAP replied to this review.
Good morning,

we are very glad that you decided to stay.

We are looking forward to seeing you at our hotel again.

With kind regards Team Hotel DAP***+

Ivo Kuchařík

Einzelreisende, 9.7.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %
  • minulý rok byly snídaně lepší, byl větší výběr, byly párky tentokrát nebyly, byla zavřená kvůli opravě restaurace

Personál
0
Služby
0
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel DAP replied to this review.
Dobrý den,

děkujeme, že jste využil našich služeb,

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou tým Hotelu DAP***+

Kateřina

Einzelreisende, 8.7.2017

Ostrava Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Poloha hotelu, vybavení i služby jsou vynikající.

  • Bohužel nefungovala klimatizace, která byla v reknstrukci

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel DAP replied to this review.
Dobrý den,

děkujeme, že jste využil našich služeb i za projevenou spokojenost.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou tým Hotelu DAP***+

Anonymus

Älteres Paar, 13.6.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Hotel DAP replied to this review.
Dobrý den,

děkujeme, že jste využil/a našich služeb.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou tým Hotelu DAP***+

Kateřina Musilova

Älteres Paar, 28.5.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Vše,neměli jsme problém.

  • Nic jsme nehledali.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Hotel DAP replied to this review.
Dobrý den,

děkujeme, že jste využila našich služeb i za projevenou spokojenost. Velmi ráda předám i ostatním kolegyním a kolegům.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou tým Hotelu DAP***+

Radim

Einzelreisende, 23.5.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Hotel DAP replied to this review.
Dobrý den,

děkujeme, že jste využil našich služeb.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou tým Hotelu DAP***+

Anonymus

Einzelreisende, 12.5.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
56 %

(Ohne Text Stern)

Personál
2
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
4
Hotel DAP replied to this review.
Dobrý den,

děkujeme, že jste využil/a našich služeb.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou tým Hotelu DAP***+

Anonymus

Älteres Paar, 27.4.2017

Spojené království

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel DAP replied to this review.
Dobrý den,

děkujeme, že jste využil/a našich služeb.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou tým Hotelu DAP***+

Anonymus

Einzelreisende, 17.4.2017

Deutsch

  • Gesamtbewertung
92 %
  • WiFi not working properly in our room 407. Elsewhere it was good

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel DAP replied to this review.
Good morning,

we are very glad that you stayed at our hotel.

We are looking forward to seeing you at our hotel again.

With kind regards Team Hotel DAP***+

Věra Štembírková

Einzelreisende, 31.3.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
76 %
  • čistota; rozsah televizních kanálů; velikost pokoje; dobře zrenovovaná okna (bolest ostatních hotelů)

  • špinavý proužek malby nad obložením postele; uvolněné dveře sprchového koutu; doplnila bych do vybavení pokoje odpočinkové křeslo

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6
Hotel DAP replied to this review.
Dobrý den,

děkujeme, že jste využila našich služeb i za praktické připomínky.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou tým Hotelu DAP***+

Anonymus

Einzelreisende, 1.3.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • pohodlná postel a hlavně klid - navzdory umístění hotelu u silnice

  • Jediná věc která se mi nelíbila, byla u snídaní - konkrétně to zařízení, ze kterého se nalévá džus či voda. (asi jsem za ten krátký pobyt nepřišla na to, jak beze ztrát dopravit džus do sklenice a navíc jej naředit vodou bez toho, abych tam pak po sobě musela trochu uklidit... )

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel DAP replied to this review.
Vážená paní Markéto,

děkujeme, že jste využila našich služeb i za projevenou spokojenost.

Za vaši praktickou poznámku velmi děkujeme. Zaměřili jsme se na odstranění tohoto nedostatku. Pokud by se příště něco podobného opakovalo, což doufám, že se nestane, neváhejte, prosím, požádat kolegy z obsluhy o asistenci. Jsou vám plně k dispozici.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou za tým Hotelu DAP***+
Ing. Markéta STEINERTOVÁ, MBA
Sales Manager Hotel D A P* * * +
Vítězné náměstí 4/684
16000 Praha 6 Dejvice

tel.: 973 211 421
fax: 973 211 427
mob.: 724 094 862

Zdeněk Přikryl

Einzelreisende, 27.2.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel DAP replied to this review.
Vážený pane Přikryl,

děkujeme, že jste využil našich služeb i za projevenou spokojenost.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou za tým Hotelu DAP***+
Ing. Markéta STEINERTOVÁ, MBA
Sales Manager Hotel D A P* * * +
Vítězné náměstí 4/684
16000 Praha 6 Dejvice

tel.: 973 211 421
fax: 973 211 427
mob.: 724 094 862

Anonymus

Einzelreisende, 5.2.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Hotel DAP replied to this review.
Vážený pane Radomíre,

děkujeme, že jste využil našich služeb i za projevenou spokojenost.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou za tým Hotelu DAP***+
Ing. Markéta STEINERTOVÁ, MBA
Sales Manager Hotel D A P* * * +
Vítězné náměstí 4/684
16000 Praha 6 Dejvice

tel.: 973 211 421
fax: 973 211 427

Anonymus

Einzelreisende, 4.2.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
85 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
0
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel DAP replied to this review.
Vážená paní Václavo,

děkujeme, že jste využila našich služeb i za projevenou spokojenost.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou za tým Hotelu DAP***+
Ing. Markéta STEINERTOVÁ, MBA
Sales Manager Hotel D A P* * * +
Vítězné náměstí 4/684
16000 Praha 6 Dejvice

tel.: 973 211 421
fax: 973 211 427

Jana Honzáková

Einzelreisende, 2.2.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel DAP replied to this review.
Vážená paní Jano,

děkujeme, že jste využila našich služeb i za projevenou spokojenost.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou za tým Hotelu DAP***+
Ing. Markéta STEINERTOVÁ, MBA
Sales Manager Hotel D A P* * * +
Vítězné náměstí 4/684
16000 Praha 6 Dejvice

tel.: 973 211 421
fax: 973 211 427
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.