+421 342 251 251
Po - Pia: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotel DAP Recenzie

Hodnotenie hotela

92%
Vynikajúce

by 188 reviews

  • Personál

    93%
  • Čistota

    96%
  • Vybavenie

    89%
  • Komfort

    92%
  • Pomer cena/kvalita

    91%
Zobraziť recenzie, ktoré napísal :
  • iná skupina
Zobraziť recenzie v :
Zoradiť podľa:
Ukázať :

Jan Milas

jednotlivec, 15.11.2017

Česká republika

  • Celkové hodnotenie
96 %
  • Příjemný personál

  • Nepřehledný informační systém, např. jak se dostat z hotelového pokoje na snídani.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Hotel DAP odpovedalo na toto hodnotenie.
Dobrý den,

děkujeme, že jste využil našich služeb i za projevenou spokojenost.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou tým Hotelu DAP***+

Rui Miguel Ferreira

jednotlivec, 10.11.2017

Česká republika

  • Celkové hodnotenie
96 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel DAP odpovedalo na toto hodnotenie.
Good morning,

we are very glad that you decided to stay at our hotel.

We are looking forward to seeing you at our hotel again.

With kind regards Team Hotel DAP***+

Anonym

rodina so staršími deťmi, 5.11.2017

Slovensko

  • Celkové hodnotenie
100 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel DAP odpovedalo na toto hodnotenie.
Dobrý den,

děkujeme, že jste využil našich služeb i za projevenou spokojenost.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou tým Hotelu DAP***+

Anonym

jednotlivec, 15.10.2017

Čeština

  • Celkové hodnotenie
88 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Hotel DAP odpovedalo na toto hodnotenie.
Dobrý den,

děkujeme, že jste využil/a našich služeb.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou tým Hotelu DAP***+

Anonym

jednotlivec, 15.10.2017

Česká republika

  • Celkové hodnotenie
84 %
  • Byl jsem u vás ubytován poprvé. Překvapil mě příjemně vzhled a prakt. vybavení pokojů, i snídaňová restaurace působí svým prostorem a vzhledem. Trochu na závadu nepříliš teplé jídlo v nabídce snídaně.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel DAP odpovedalo na toto hodnotenie.
Dobrý den,

děkujeme, že jste využil našich služeb i za projevenou spokojenost.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou tým Hotelu DAP***+

Dana Janeckova

rodina s malými deťmi, 29.8.2017

Bystřice pod Hostýnem Česká republika

  • Celkové hodnotenie
100 %
  • čistota, klidné prostředí ,klimatizace ,nabídka snídaně.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel DAP odpovedalo na toto hodnotenie.
Dobrý den,

děkujeme, že jste využila našich služeb i za projevenou spokojenost.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou tým Hotelu DAP***+

Artem Charukhchian

jednotlivec, 4.8.2017

Česká republika

  • Celkové hodnotenie
100 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel DAP odpovedalo na toto hodnotenie.
Good morning,

we are very glad that you decided to stay.

We are looking forward to seeing you at our hotel again.

With kind regards Team Hotel DAP***+

Ivo Kuchařík

jednotlivec, 9.7.2017

Česká republika

  • Celkové hodnotenie
80 %
  • minulý rok byly snídaně lepší, byl větší výběr, byly párky tentokrát nebyly, byla zavřená kvůli opravě restaurace

Personál
0
Služby
0
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel DAP odpovedalo na toto hodnotenie.
Dobrý den,

děkujeme, že jste využil našich služeb,

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou tým Hotelu DAP***+

Kateřina

jednotlivec, 8.7.2017

Ostrava Česká republika

  • Celkové hodnotenie
100 %
  • Poloha hotelu, vybavení i služby jsou vynikající.

  • Bohužel nefungovala klimatizace, která byla v reknstrukci

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel DAP odpovedalo na toto hodnotenie.
Dobrý den,

děkujeme, že jste využil našich služeb i za projevenou spokojenost.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou tým Hotelu DAP***+

Anonym

starší pár, 13.6.2017

Česká republika

  • Celkové hodnotenie
92 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Hotel DAP odpovedalo na toto hodnotenie.
Dobrý den,

děkujeme, že jste využil/a našich služeb.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou tým Hotelu DAP***+

Kateřina Musilova

starší pár, 28.5.2017

Česká republika

  • Celkové hodnotenie
96 %
  • Vše,neměli jsme problém.

  • Nic jsme nehledali.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Hotel DAP odpovedalo na toto hodnotenie.
Dobrý den,

děkujeme, že jste využila našich služeb i za projevenou spokojenost. Velmi ráda předám i ostatním kolegyním a kolegům.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou tým Hotelu DAP***+

Radim

jednotlivec, 23.5.2017

Česká republika

  • Celkové hodnotenie
88 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Hotel DAP odpovedalo na toto hodnotenie.
Dobrý den,

děkujeme, že jste využil našich služeb.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou tým Hotelu DAP***+

Anonym

jednotlivec, 12.5.2017

Čeština

  • Celkové hodnotenie
56 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
2
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
4
Hotel DAP odpovedalo na toto hodnotenie.
Dobrý den,

děkujeme, že jste využil/a našich služeb.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou tým Hotelu DAP***+

Anonym

starší pár, 27.4.2017

Spojené království

  • Celkové hodnotenie
92 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel DAP odpovedalo na toto hodnotenie.
Dobrý den,

děkujeme, že jste využil/a našich služeb.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou tým Hotelu DAP***+

Anonym

jednotlivec, 17.4.2017

Deutsch

  • Celkové hodnotenie
92 %
  • WiFi not working properly in our room 407. Elsewhere it was good

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel DAP odpovedalo na toto hodnotenie.
Good morning,

we are very glad that you stayed at our hotel.

We are looking forward to seeing you at our hotel again.

With kind regards Team Hotel DAP***+

Věra Štembírková

jednotlivec, 31.3.2017

Česká republika

  • Celkové hodnotenie
76 %
  • čistota; rozsah televizních kanálů; velikost pokoje; dobře zrenovovaná okna (bolest ostatních hotelů)

  • špinavý proužek malby nad obložením postele; uvolněné dveře sprchového koutu; doplnila bych do vybavení pokoje odpočinkové křeslo

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6
Hotel DAP odpovedalo na toto hodnotenie.
Dobrý den,

děkujeme, že jste využila našich služeb i za praktické připomínky.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou tým Hotelu DAP***+

Anonym

jednotlivec, 1.3.2017

Česká republika

  • Celkové hodnotenie
88 %
  • pohodlná postel a hlavně klid - navzdory umístění hotelu u silnice

  • Jediná věc která se mi nelíbila, byla u snídaní - konkrétně to zařízení, ze kterého se nalévá džus či voda. (asi jsem za ten krátký pobyt nepřišla na to, jak beze ztrát dopravit džus do sklenice a navíc jej naředit vodou bez toho, abych tam pak po sobě musela trochu uklidit... )

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel DAP odpovedalo na toto hodnotenie.
Vážená paní Markéto,

děkujeme, že jste využila našich služeb i za projevenou spokojenost.

Za vaši praktickou poznámku velmi děkujeme. Zaměřili jsme se na odstranění tohoto nedostatku. Pokud by se příště něco podobného opakovalo, což doufám, že se nestane, neváhejte, prosím, požádat kolegy z obsluhy o asistenci. Jsou vám plně k dispozici.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou za tým Hotelu DAP***+
Ing. Markéta STEINERTOVÁ, MBA
Sales Manager Hotel D A P* * * +
Vítězné náměstí 4/684
16000 Praha 6 Dejvice

tel.: 973 211 421
fax: 973 211 427
mob.: 724 094 862

Zdeněk Přikryl

jednotlivec, 27.2.2017

Česká republika

  • Celkové hodnotenie
92 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel DAP odpovedalo na toto hodnotenie.
Vážený pane Přikryl,

děkujeme, že jste využil našich služeb i za projevenou spokojenost.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou za tým Hotelu DAP***+
Ing. Markéta STEINERTOVÁ, MBA
Sales Manager Hotel D A P* * * +
Vítězné náměstí 4/684
16000 Praha 6 Dejvice

tel.: 973 211 421
fax: 973 211 427
mob.: 724 094 862

Anonym

jednotlivec, 5.2.2017

Čeština

  • Celkové hodnotenie
92 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Hotel DAP odpovedalo na toto hodnotenie.
Vážený pane Radomíre,

děkujeme, že jste využil našich služeb i za projevenou spokojenost.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou za tým Hotelu DAP***+
Ing. Markéta STEINERTOVÁ, MBA
Sales Manager Hotel D A P* * * +
Vítězné náměstí 4/684
16000 Praha 6 Dejvice

tel.: 973 211 421
fax: 973 211 427

Anonym

jednotlivec, 4.2.2017

Čeština

  • Celkové hodnotenie
85 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
0
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel DAP odpovedalo na toto hodnotenie.
Vážená paní Václavo,

děkujeme, že jste využila našich služeb i za projevenou spokojenost.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou za tým Hotelu DAP***+
Ing. Markéta STEINERTOVÁ, MBA
Sales Manager Hotel D A P* * * +
Vítězné náměstí 4/684
16000 Praha 6 Dejvice

tel.: 973 211 421
fax: 973 211 427
Internetová stránka používa cookies

Používame cookies, aby sme vám poskytli najlepšie možné služby. Používaním týchto stránok súhlasite s ich využitím.