+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Hotel DAP Recenzje

Ocena hotelu

92%
Znakomicie

by 182 reviews

  • Personel

    93%
  • Czystość

    95%
  • Wyposażenie

    89%
  • Komfort

    92%
  • Cena

    91%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Ivo Kuchařík

podróżujący w pojedynkę, 9.7.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
80 %
  • minulý rok byly snídaně lepší, byl větší výběr, byly párky tentokrát nebyly, byla zavřená kvůli opravě restaurace

Personál
0
Služby
0
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Kateřina

podróżujący w pojedynkę, 8.7.2017

Ostrava Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Poloha hotelu, vybavení i služby jsou vynikající.

  • Bohužel nefungovala klimatizace, která byla v reknstrukci

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 13.6.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Kateřina Musilova

para, 28.5.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • Vše,neměli jsme problém.

  • Nic jsme nehledali.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Hotel DAP replied to this review.
Dobrý den,

děkujeme, že jste využila našich služeb i za projevenou spokojenost. Velmi ráda předám i ostatním kolegyním a kolegům.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou tým Hotelu DAP***+

Radim

podróżujący w pojedynkę, 23.5.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Hotel DAP replied to this review.
Dobrý den,

děkujeme, že jste využil našich služeb.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou tým Hotelu DAP***+

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 12.5.2017

Čeština

  • Cena ogólna
56 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
2
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
4
Hotel DAP replied to this review.
Dobrý den,

děkujeme, že jste využil/a našich služeb.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou tým Hotelu DAP***+

Anonim

para, 27.4.2017

Spojené království

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel DAP replied to this review.
Dobrý den,

děkujeme, že jste využil/a našich služeb.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou tým Hotelu DAP***+

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 17.4.2017

Deutsch

  • Cena ogólna
92 %
  • WiFi not working properly in our room 407. Elsewhere it was good

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel DAP replied to this review.
Good morning,

we are very glad that you stayed at our hotel.

We are looking forward to seeing you at our hotel again.

With kind regards Team Hotel DAP***+

Věra Štembírková

podróżujący w pojedynkę, 31.3.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
76 %
  • čistota; rozsah televizních kanálů; velikost pokoje; dobře zrenovovaná okna (bolest ostatních hotelů)

  • špinavý proužek malby nad obložením postele; uvolněné dveře sprchového koutu; doplnila bych do vybavení pokoje odpočinkové křeslo

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6
Hotel DAP replied to this review.
Dobrý den,

děkujeme, že jste využila našich služeb i za praktické připomínky.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou tým Hotelu DAP***+

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 1.3.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %
  • pohodlná postel a hlavně klid - navzdory umístění hotelu u silnice

  • Jediná věc která se mi nelíbila, byla u snídaní - konkrétně to zařízení, ze kterého se nalévá džus či voda. (asi jsem za ten krátký pobyt nepřišla na to, jak beze ztrát dopravit džus do sklenice a navíc jej naředit vodou bez toho, abych tam pak po sobě musela trochu uklidit... )

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel DAP replied to this review.
Vážená paní Markéto,

děkujeme, že jste využila našich služeb i za projevenou spokojenost.

Za vaši praktickou poznámku velmi děkujeme. Zaměřili jsme se na odstranění tohoto nedostatku. Pokud by se příště něco podobného opakovalo, což doufám, že se nestane, neváhejte, prosím, požádat kolegy z obsluhy o asistenci. Jsou vám plně k dispozici.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou za tým Hotelu DAP***+
Ing. Markéta STEINERTOVÁ, MBA
Sales Manager Hotel D A P* * * +
Vítězné náměstí 4/684
16000 Praha 6 Dejvice

tel.: 973 211 421
fax: 973 211 427
mob.: 724 094 862

Zdeněk Přikryl

podróżujący w pojedynkę, 27.2.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel DAP replied to this review.
Vážený pane Přikryl,

děkujeme, že jste využil našich služeb i za projevenou spokojenost.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou za tým Hotelu DAP***+
Ing. Markéta STEINERTOVÁ, MBA
Sales Manager Hotel D A P* * * +
Vítězné náměstí 4/684
16000 Praha 6 Dejvice

tel.: 973 211 421
fax: 973 211 427
mob.: 724 094 862

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 5.2.2017

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Hotel DAP replied to this review.
Vážený pane Radomíre,

děkujeme, že jste využil našich služeb i za projevenou spokojenost.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou za tým Hotelu DAP***+
Ing. Markéta STEINERTOVÁ, MBA
Sales Manager Hotel D A P* * * +
Vítězné náměstí 4/684
16000 Praha 6 Dejvice

tel.: 973 211 421
fax: 973 211 427

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 4.2.2017

Čeština

  • Cena ogólna
85 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
0
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel DAP replied to this review.
Vážená paní Václavo,

děkujeme, že jste využila našich služeb i za projevenou spokojenost.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou za tým Hotelu DAP***+
Ing. Markéta STEINERTOVÁ, MBA
Sales Manager Hotel D A P* * * +
Vítězné náměstí 4/684
16000 Praha 6 Dejvice

tel.: 973 211 421
fax: 973 211 427

Jana Honzáková

podróżujący w pojedynkę, 2.2.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel DAP replied to this review.
Vážená paní Jano,

děkujeme, že jste využila našich služeb i za projevenou spokojenost.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou za tým Hotelu DAP***+
Ing. Markéta STEINERTOVÁ, MBA
Sales Manager Hotel D A P* * * +
Vítězné náměstí 4/684
16000 Praha 6 Dejvice

tel.: 973 211 421
fax: 973 211 427

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 27.1.2017

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel DAP replied to this review.
Vážený pane Jaroslave,

děkujeme, že jste využil našich služeb i za projevenou spokojenost.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou za tým Hotelu DAP***+
Ing. Markéta STEINERTOVÁ, MBA
Sales Manager Hotel D A P* * * +
Vítězné náměstí 4/684
16000 Praha 6 Dejvice

tel.: 973 211 421
fax: 973 211 427
mob.: 724 094 862

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 26.1.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Very difficult to get there with a luggage for disable person. Heavy entrance door and stairs.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel DAP replied to this review.
Vážená paní Zdeňko,

děkujeme, že jste využila našich služeb.

Bohužel vám musíme dát za pravdu. Architekt nezvolil příliš vhodné rozměry a materiál pro vchodové dveře. Z tohoto důvodu jsme u vstupu do hotelu umístili zvonek, kterým lze přivolat kolegy z recepce. Ochotně pomohou vám i komukoli, kdo by to potřeboval.

Doufáme, že i přesto jste byla s ostatními službami našeho hotelu spokojena.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou za tým Hotelu DAP***+
Ing. Markéta STEINERTOVÁ, MBA
Sales Manager Hotel D A P* * * +
Vítězné náměstí 4/684
16000 Praha 6 Dejvice

tel.: 973 211 421
fax: 973 211 427

Stanislava

podróżujący w pojedynkę, 14.1.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Ubytování v hotelu vynikající, čistota na pokoji i v koupelně absolutně v pořádku. Příjemný personál na recepci i u snídaně, která byla rovněž vynikající. Vřele doporučuji! Stáňa

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel DAP replied to this review.
Vážená paní Stáňoo,

děkujeme, že jste využila našich služeb i za projevenou spokojenost. Velmi ráda předám i ostatním kolegyním a kolegům.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou za tým Hotelu DAP***+
Ing. Markéta STEINERTOVÁ, MBA
Sales Manager Hotel D A P* * * +
Vítězné náměstí 4/684
16000 Praha 6 Dejvice

tel.: 973 211 421
fax: 973 211 427

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 16.12.2016

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jana

podróżujący w pojedynkę, 8.12.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 29.11.2016

Čeština

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.