+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Hotel DAP Отзывы

рейтинг отеля

92%
идеальный

by 182 reviews

  • Персонал

    93%
  • Чистота

    95%
  • Оборудование

    89%
  • Комфорт

    92%
  • Соотношение цена / качество

    91%
Show reviews written by:
  • Другая группа
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Ivo Kuchařík

одинокий путешественник, 9.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
80 %
  • minulý rok byly snídaně lepší, byl větší výběr, byly párky tentokrát nebyly, byla zavřená kvůli opravě restaurace

Personál
0
Služby
0
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Kateřina

одинокий путешественник, 8.7.2017

Ostrava Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Poloha hotelu, vybavení i služby jsou vynikající.

  • Bohužel nefungovala klimatizace, která byla v reknstrukci

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Пожилые пары, 13.6.2017

Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Kateřina Musilova

Пожилые пары, 28.5.2017

Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Vše,neměli jsme problém.

  • Nic jsme nehledali.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Hotel DAP replied to this review.
Dobrý den,

děkujeme, že jste využila našich služeb i za projevenou spokojenost. Velmi ráda předám i ostatním kolegyním a kolegům.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou tým Hotelu DAP***+

Radim

одинокий путешественник, 23.5.2017

Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Hotel DAP replied to this review.
Dobrý den,

děkujeme, že jste využil našich služeb.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou tým Hotelu DAP***+

Anonym

одинокий путешественник, 12.5.2017

Čeština

  • Overall rating
56 %

(without text rating)

Personál
2
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
4
Hotel DAP replied to this review.
Dobrý den,

děkujeme, že jste využil/a našich služeb.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou tým Hotelu DAP***+

Anonym

Пожилые пары, 27.4.2017

Spojené království

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel DAP replied to this review.
Dobrý den,

děkujeme, že jste využil/a našich služeb.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou tým Hotelu DAP***+

Anonym

одинокий путешественник, 17.4.2017

Deutsch

  • Overall rating
92 %
  • WiFi not working properly in our room 407. Elsewhere it was good

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel DAP replied to this review.
Good morning,

we are very glad that you stayed at our hotel.

We are looking forward to seeing you at our hotel again.

With kind regards Team Hotel DAP***+

Věra Štembírková

одинокий путешественник, 31.3.2017

Česká republika

  • Overall rating
76 %
  • čistota; rozsah televizních kanálů; velikost pokoje; dobře zrenovovaná okna (bolest ostatních hotelů)

  • špinavý proužek malby nad obložením postele; uvolněné dveře sprchového koutu; doplnila bych do vybavení pokoje odpočinkové křeslo

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6
Hotel DAP replied to this review.
Dobrý den,

děkujeme, že jste využila našich služeb i za praktické připomínky.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou tým Hotelu DAP***+

Anonym

одинокий путешественник, 1.3.2017

Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • pohodlná postel a hlavně klid - navzdory umístění hotelu u silnice

  • Jediná věc která se mi nelíbila, byla u snídaní - konkrétně to zařízení, ze kterého se nalévá džus či voda. (asi jsem za ten krátký pobyt nepřišla na to, jak beze ztrát dopravit džus do sklenice a navíc jej naředit vodou bez toho, abych tam pak po sobě musela trochu uklidit... )

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel DAP replied to this review.
Vážená paní Markéto,

děkujeme, že jste využila našich služeb i za projevenou spokojenost.

Za vaši praktickou poznámku velmi děkujeme. Zaměřili jsme se na odstranění tohoto nedostatku. Pokud by se příště něco podobného opakovalo, což doufám, že se nestane, neváhejte, prosím, požádat kolegy z obsluhy o asistenci. Jsou vám plně k dispozici.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou za tým Hotelu DAP***+
Ing. Markéta STEINERTOVÁ, MBA
Sales Manager Hotel D A P* * * +
Vítězné náměstí 4/684
16000 Praha 6 Dejvice

tel.: 973 211 421
fax: 973 211 427
mob.: 724 094 862

Zdeněk Přikryl

одинокий путешественник, 27.2.2017

Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel DAP replied to this review.
Vážený pane Přikryl,

děkujeme, že jste využil našich služeb i za projevenou spokojenost.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou za tým Hotelu DAP***+
Ing. Markéta STEINERTOVÁ, MBA
Sales Manager Hotel D A P* * * +
Vítězné náměstí 4/684
16000 Praha 6 Dejvice

tel.: 973 211 421
fax: 973 211 427
mob.: 724 094 862

Anonym

одинокий путешественник, 5.2.2017

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Hotel DAP replied to this review.
Vážený pane Radomíre,

děkujeme, že jste využil našich služeb i za projevenou spokojenost.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou za tým Hotelu DAP***+
Ing. Markéta STEINERTOVÁ, MBA
Sales Manager Hotel D A P* * * +
Vítězné náměstí 4/684
16000 Praha 6 Dejvice

tel.: 973 211 421
fax: 973 211 427

Anonym

одинокий путешественник, 4.2.2017

Čeština

  • Overall rating
85 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
0
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel DAP replied to this review.
Vážená paní Václavo,

děkujeme, že jste využila našich služeb i za projevenou spokojenost.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou za tým Hotelu DAP***+
Ing. Markéta STEINERTOVÁ, MBA
Sales Manager Hotel D A P* * * +
Vítězné náměstí 4/684
16000 Praha 6 Dejvice

tel.: 973 211 421
fax: 973 211 427

Jana Honzáková

одинокий путешественник, 2.2.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel DAP replied to this review.
Vážená paní Jano,

děkujeme, že jste využila našich služeb i za projevenou spokojenost.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou za tým Hotelu DAP***+
Ing. Markéta STEINERTOVÁ, MBA
Sales Manager Hotel D A P* * * +
Vítězné náměstí 4/684
16000 Praha 6 Dejvice

tel.: 973 211 421
fax: 973 211 427

Anonym

одинокий путешественник, 27.1.2017

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel DAP replied to this review.
Vážený pane Jaroslave,

děkujeme, že jste využil našich služeb i za projevenou spokojenost.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou za tým Hotelu DAP***+
Ing. Markéta STEINERTOVÁ, MBA
Sales Manager Hotel D A P* * * +
Vítězné náměstí 4/684
16000 Praha 6 Dejvice

tel.: 973 211 421
fax: 973 211 427
mob.: 724 094 862

Anonym

одинокий путешественник, 26.1.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Very difficult to get there with a luggage for disable person. Heavy entrance door and stairs.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel DAP replied to this review.
Vážená paní Zdeňko,

děkujeme, že jste využila našich služeb.

Bohužel vám musíme dát za pravdu. Architekt nezvolil příliš vhodné rozměry a materiál pro vchodové dveře. Z tohoto důvodu jsme u vstupu do hotelu umístili zvonek, kterým lze přivolat kolegy z recepce. Ochotně pomohou vám i komukoli, kdo by to potřeboval.

Doufáme, že i přesto jste byla s ostatními službami našeho hotelu spokojena.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou za tým Hotelu DAP***+
Ing. Markéta STEINERTOVÁ, MBA
Sales Manager Hotel D A P* * * +
Vítězné náměstí 4/684
16000 Praha 6 Dejvice

tel.: 973 211 421
fax: 973 211 427

Stanislava

одинокий путешественник, 14.1.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Ubytování v hotelu vynikající, čistota na pokoji i v koupelně absolutně v pořádku. Příjemný personál na recepci i u snídaně, která byla rovněž vynikající. Vřele doporučuji! Stáňa

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel DAP replied to this review.
Vážená paní Stáňoo,

děkujeme, že jste využila našich služeb i za projevenou spokojenost. Velmi ráda předám i ostatním kolegyním a kolegům.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou za tým Hotelu DAP***+
Ing. Markéta STEINERTOVÁ, MBA
Sales Manager Hotel D A P* * * +
Vítězné náměstí 4/684
16000 Praha 6 Dejvice

tel.: 973 211 421
fax: 973 211 427

Anonym

одинокий путешественник, 16.12.2016

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jana

одинокий путешественник, 8.12.2016

Česká republika

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 29.11.2016

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.