+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotel DAP Recenze

Hodnocení hotelu

92%
Perfektní

dle 187 recenzí

  • Personál

    93%
  • Čistota

    96%
  • Vybavení

    89%
  • Pohodlí

    92%
  • Poměr cena/kvalita

    91%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

jednotlivec, 10.10.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %
  • S ubytováním jsem byla velmi spokojena. Jako nedostatek bych ale měla vytknout špatné odtékání vody v umyvadle.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Karla

jednotlivec, 22.7.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Byla jsem velmi spokojena s pobytem v hotelu DAP, ve kterém je útulno, klid a velmi kvalitní služby. Při dalším pobytu v Praze jistě zvolím pobyt v hotelu DAP.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Václav

jednotlivec, 9.7.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Hotel DAP kontaktuji vždy, když se potřebuji v Praze ubytovat před odletem nebo po příletu. Hotel je velmi výhodně situován, vybavení a čistota pokoje dokonalá, snídaně vynikající.

  • Nelíbí se mi placení při příchodu, obvyklé je placení při odchodu z hotelu. Dva doklady o zaplacení považuji za zbytečné, jeden doklad o zaplacení je vydán při příchodu, daňový doklad je vydán až při odchodu. Nevýhodou je nutnost opustit pokoj v 10.00, běžně jinde se uvádí 12.00 nebo 14.00

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ludmila

jednotlivec, 4.7.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

eva kazdová

dospělý pár, 17.5.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michaela

jednotlivec, 22.4.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %
  • Výborná poloha k metru a dopravě na letiště. Velmi příjemná cena za poskytnuté služby a kvalitu ubytování ve srovnání s ostatními ubytovacími zařízeními ve stejné kategorii v blízkosti centra Prahy. Klidné prostředí, bohatý výběr snídaně a příjemný personál.

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Kateřina Machalová

jednotlivec, 10.4.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Příjemné a klidné ubytování na velmi dobře dostupném místě, blízko od letiště i centra města.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 8.4.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

rodina se staršími dětmi, 14.3.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %
  • výborný poměr kvality a ceny

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdena

dospělý pár, 10.3.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
1
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Jana

jednotlivec, 16.2.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Naprostá spokojenost, ráda příště opět využiji služeb tohoto hotelu.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

MD Distribution, spol. s r.o. Jindřich Blajda

jednotlivec, 16.2.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • vše ok

  • chybí hlídané parkoviště

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

J. Rožánek

jednotlivec, 15.2.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ján Kadlec

jednotlivec, 9.2.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Byl jsem velmi spokojený

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Markéta

jednotlivec, 9.2.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Moc se mi u Vás líbilo, příjemný personál, super pokoj a vybavení. Byla jsem moc spokojená. Děkuji

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Radmila

jednotlivec, 31.1.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Byla jsem velmi spokojena se sluzbami v hotelu, snídane jsou vyborne a pestre. Ocenuji i ovoce na snidani.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Milan

mladý pár, 30.1.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
7
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 13.1.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • vyborne ubytovani doporuciji dal

  • televize by mohla mit ostrejsi obraz

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 18.12.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel Hofírek

jednotlivec, 17.12.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %
  • Příjemný, komfortní, čistý a klidný hotel, vstřícný personál.

  • Snídaně by se mohly vydávat dříve než od 7:00. Naštěstí dostane host aspoň balíček (pokud odjíždí dřív než v 7:00), což je pozitivní a vstřícné.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.