+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotel DAP Recenze

Hodnocení hotelu

92%
Perfektní

dle 189 recenzí

  • Personál

    93%
  • Čistota

    96%
  • Vybavení

    89%
  • Pohodlí

    92%
  • Poměr cena/kvalita

    91%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Michal

jednotlivec, 12.1.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 1.6.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 13.1.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • vyborne ubytovani doporuciji dal

  • televize by mohla mit ostrejsi obraz

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 18.12.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 26.3.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vyborna dostupnost MHD, cistota, klid, utulnost pokoje i spolecenskych prostor, vstricny, korektni personal, kvalitni nabidka snidane,

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslav Vik

skupina přátel, 8.12.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Hlavně poměr cena / kvalita je vynikající.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 23.10.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Byla jsem velmi spokojena s personálem hotelu, čistotou a vybavením pokoje i nabídkou snídaňového rautu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 23.5.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Mile nás překvapili prostorné pokoje s příslušenstvím, používání výtahů. A též rozmanité i bohaté snídaně. Vzhledem k umístění hotelu i malá hlučnost okolí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 2.6.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

J. Rožánek

jednotlivec, 15.2.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jarmila Černá

jednotlivec, 16.10.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Věra

jednotlivec, 5.6.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Příjemné dámy i pánové recepční, hezký pokoj, bohatá a moc dobrá snídaně, ochotná obsluha.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 11.8.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Stanislav

dospělý pár, 22.6.2016

Nitra Slovensko

  • Celkové hodnocení
100 %
  • všetko

  • nie je čo napísať

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Veronika

skupina přátel, 14.8.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Všechno, viz výše, maximální spokojenost, děkuji Vám, V. Kulhavá

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 29.9.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vše bylo perfektní včetně hezky připravené snídaně. Velmi rád se do hotelu vracím.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Markéta

jednotlivec, 9.2.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Moc se mi u Vás líbilo, příjemný personál, super pokoj a vybavení. Byla jsem moc spokojená. Děkuji

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 7.3.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Personál , úklid pokoje i služby u snídaně zcela perfektní. Děkuji PhDr.Miroslava Poláková, Ph.D

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Olga

skupina přátel, 30.9.2016

Waraw Polsko

  • Celkové hodnocení
100 %
  • * good location of the hotel - close to the subway, * very nice staff - the ladies at the reception are warm, smiling and very helpful, * very good breakfasts - lots of choice, every day something else, * room large, clean and quiet.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel DAP odpověděl na tuto recenzi.
Dear Olga,

we are very glad that you decided to stay at our hotel.

We are looking forward to seeing you soon at our hotel again.

With kind regards Team Hotel DAP***+
Dipl.-Ing. Markéta STEINERTOVÁ, MBA
Sales Manager Hotel D A P* * * +
Vítězné náměstí 4/684
16000 Praha 6 Dejvice

tel.: 973 211 421
fax: 973 211 427
mob.: 724 094 862

Simona Dohnalová

dospělý pár, 22.11.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Výborná lokalita za rozumnou cenu. Ačkoliv je hotel přímo na frekventované křižovatce, hluk z ulice nebyl překvapivě vůbec slyšet. Komfortní vybavení pokojů, kvalitní postele, čistá a účelně vybavená koupelna. Pestrý výběr ve snídaňovém bufetu, příjemná obsluha.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.