+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotel DAP Recenze

Hodnocení hotelu

92%
Perfektní

dle 208 recenzí

  • Personál

    93%
  • Čistota

    96%
  • Vybavení

    90%
  • Pohodlí

    92%
  • Poměr cena/kvalita

    91%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Giorgi Kandelaki

jednotlivec, 14.8.2018

Tbilisi Gruzie

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Fantastic hotel. Thank you for your service...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel DAP odpověděl na tuto recenzi.
Good morning,

we are very glad that you decided to stay at our hotel and was satisfied with our service.

We look forward to see you at our hotel again.

With kind regards Team Hotel DAP***+

Stanislav

jednotlivec, 13.11.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ditmar Rudolf

dospělý pár, 11.10.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • byl jsem naprosto spokojený

  • nemám co

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan Krcmar

dospělý pár, 22.4.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Velmi prijemny pobyt, vasich sluzeb jsme zu vicekrat pouzili a vzdy jsme byli vysostne spokojeni a budeme vas dal doporucovat

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hana

jednotlivec, 18.2.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Byla jsem stoprocentně spokojená s úrovní poskytnutých služeb a ochotou personálu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel DAP odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,

děkujeme, že jste využila našich služeb a za projevenou spokojenost. Budeme se těšit na vaši opětovnou návštěvu.

S úctou tým Hotel DAP***+
Ing. Markéta STEINERTOVÁ, MBA
Sales Manager Hotel D A P* * * +
Vítězné náměstí 4/684
16000 Praha 6 Dejvice

tel.: 973 211 421
fax: 973 211 427
mob.: 724 094 862

Simona Dohnalová

dospělý pár, 22.11.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Výborná lokalita za rozumnou cenu. Ačkoliv je hotel přímo na frekventované křižovatce, hluk z ulice nebyl překvapivě vůbec slyšet. Komfortní vybavení pokojů, kvalitní postele, čistá a účelně vybavená koupelna. Pestrý výběr ve snídaňovém bufetu, příjemná obsluha.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dana Stříbrná

jednotlivec, 30.10.2016

Liberec Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel DAP odpověděl na tuto recenzi.
Vážená paní Dano,

děkujeme, že jste využila našich služeb. Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou tým Hotel DAP***+
Ing. Markéta STEINERTOVÁ, MBA
Sales Manager Hotel D A P* * * +
Vítězné náměstí 4/684
16000 Praha 6 Dejvice

tel.: 973 211 421
fax: 973 211 427
mob.: 724 094 862

Stanislav

jednotlivec, 28.10.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Nemám co vytknout za danou cenu v Praze jednička.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Karla

jednotlivec, 22.7.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Byla jsem velmi spokojena s pobytem v hotelu DAP, ve kterém je útulno, klid a velmi kvalitní služby. Při dalším pobytu v Praze jistě zvolím pobyt v hotelu DAP.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 30.9.2016

Polski

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Połączenie tak i z lotniskiem jak i odległość do centrum wręcz nieprawdopodobnie komfortowa, czysto, schludnie, śniadania jak najbardziej godne polecenia. Warto skorzystać tym bardziej iż dostępne są fajne promocje weekendowe. Polecam.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

eva kazdová

dospělý pár, 17.5.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Kateřina Machalová

jednotlivec, 10.4.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Příjemné a klidné ubytování na velmi dobře dostupném místě, blízko od letiště i centra města.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 8.4.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Stanislava

jednotlivec, 14.1.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Ubytování v hotelu vynikající, čistota na pokoji i v koupelně absolutně v pořádku. Příjemný personál na recepci i u snídaně, která byla rovněž vynikající. Vřele doporučuji! Stáňa

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel DAP odpověděl na tuto recenzi.
Vážená paní Stáňoo,

děkujeme, že jste využila našich služeb i za projevenou spokojenost. Velmi ráda předám i ostatním kolegyním a kolegům.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou za tým Hotelu DAP***+
Ing. Markéta STEINERTOVÁ, MBA
Sales Manager Hotel D A P* * * +
Vítězné náměstí 4/684
16000 Praha 6 Dejvice

tel.: 973 211 421
fax: 973 211 427

Anonym

jednotlivec, 26.1.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Very difficult to get there with a luggage for disable person. Heavy entrance door and stairs.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel DAP odpověděl na tuto recenzi.
Vážená paní Zdeňko,

děkujeme, že jste využila našich služeb.

Bohužel vám musíme dát za pravdu. Architekt nezvolil příliš vhodné rozměry a materiál pro vchodové dveře. Z tohoto důvodu jsme u vstupu do hotelu umístili zvonek, kterým lze přivolat kolegy z recepce. Ochotně pomohou vám i komukoli, kdo by to potřeboval.

Doufáme, že i přesto jste byla s ostatními službami našeho hotelu spokojena.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou za tým Hotelu DAP***+
Ing. Markéta STEINERTOVÁ, MBA
Sales Manager Hotel D A P* * * +
Vítězné náměstí 4/684
16000 Praha 6 Dejvice

tel.: 973 211 421
fax: 973 211 427

Jana Honzáková

jednotlivec, 2.2.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel DAP odpověděl na tuto recenzi.
Vážená paní Jano,

děkujeme, že jste využila našich služeb i za projevenou spokojenost.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou za tým Hotelu DAP***+
Ing. Markéta STEINERTOVÁ, MBA
Sales Manager Hotel D A P* * * +
Vítězné náměstí 4/684
16000 Praha 6 Dejvice

tel.: 973 211 421
fax: 973 211 427

Olga

skupina přátel, 30.9.2016

Waraw Polsko

  • Celkové hodnocení
100 %
  • * good location of the hotel - close to the subway, * very nice staff - the ladies at the reception are warm, smiling and very helpful, * very good breakfasts - lots of choice, every day something else, * room large, clean and quiet.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel DAP odpověděl na tuto recenzi.
Dear Olga,

we are very glad that you decided to stay at our hotel.

We are looking forward to seeing you soon at our hotel again.

With kind regards Team Hotel DAP***+
Dipl.-Ing. Markéta STEINERTOVÁ, MBA
Sales Manager Hotel D A P* * * +
Vítězné náměstí 4/684
16000 Praha 6 Dejvice

tel.: 973 211 421
fax: 973 211 427
mob.: 724 094 862

Anonym

jednotlivec, 29.9.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vše bylo perfektní včetně hezky připravené snídaně. Velmi rád se do hotelu vracím.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Markéta

jednotlivec, 9.2.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Moc se mi u Vás líbilo, příjemný personál, super pokoj a vybavení. Byla jsem moc spokojená. Děkuji

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 23.5.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Mile nás překvapili prostorné pokoje s příslušenstvím, používání výtahů. A též rozmanité i bohaté snídaně. Vzhledem k umístění hotelu i malá hlučnost okolí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10