+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotel DAP Recenze

Hodnocení hotelu

92%
Perfektní

dle 184 recenzí

  • Personál

    93%
  • Čistota

    95%
  • Vybavení

    90%
  • Pohodlí

    92%
  • Poměr cena/kvalita

    91%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Dana Janeckova

rodina s malými dětmi, 29.8.2017

Bystřice pod Hostýnem Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • čistota, klidné prostředí ,klimatizace ,nabídka snídaně.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel DAP odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,

děkujeme, že jste využila našich služeb i za projevenou spokojenost.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou tým Hotelu DAP***+

Anonym

jednotlivec, 26.3.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vyborna dostupnost MHD, cistota, klid, utulnost pokoje i spolecenskych prostor, vstricny, korektni personal, kvalitni nabidka snidane,

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Markéta

jednotlivec, 9.2.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Moc se mi u Vás líbilo, příjemný personál, super pokoj a vybavení. Byla jsem moc spokojená. Děkuji

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anton Zelenaj

skupina přátel, 6.3.2016

nitra Slovensko

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 7.3.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Personál , úklid pokoje i služby u snídaně zcela perfektní. Děkuji PhDr.Miroslava Poláková, Ph.D

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 13.1.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • vyborne ubytovani doporuciji dal

  • televize by mohla mit ostrejsi obraz

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 18.12.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslav Vik

skupina přátel, 8.12.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Hlavně poměr cena / kvalita je vynikající.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 23.10.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Byla jsem velmi spokojena s personálem hotelu, čistotou a vybavením pokoje i nabídkou snídaňového rautu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

skupina přátel, 20.2.2016

Slovensko

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jarmila Černá

jednotlivec, 16.10.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 11.8.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 23.5.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Mile nás překvapili prostorné pokoje s příslušenstvím, používání výtahů. A též rozmanité i bohaté snídaně. Vzhledem k umístění hotelu i malá hlučnost okolí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 1.6.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 2.6.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Věra

jednotlivec, 5.6.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Příjemné dámy i pánové recepční, hezký pokoj, bohatá a moc dobrá snídaně, ochotná obsluha.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

J. Rožánek

jednotlivec, 15.2.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 8.4.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Veronika

skupina přátel, 14.8.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Všechno, viz výše, maximální spokojenost, děkuji Vám, V. Kulhavá

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Simona Dohnalová

dospělý pár, 22.11.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Výborná lokalita za rozumnou cenu. Ačkoliv je hotel přímo na frekventované křižovatce, hluk z ulice nebyl překvapivě vůbec slyšet. Komfortní vybavení pokojů, kvalitní postele, čistá a účelně vybavená koupelna. Pestrý výběr ve snídaňovém bufetu, příjemná obsluha.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.