+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotel DAP Recenze

Hodnocení hotelu

92%
Perfektní

dle 182 recenzí

  • Personál

    93%
  • Čistota

    95%
  • Vybavení

    89%
  • Pohodlí

    92%
  • Poměr cena/kvalita

    91%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Martin Novotný

jednotlivec, 21.3.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 9.1.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • jsem spokojená a využiji příště jistě služeb hotelu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel DAP odpověděl na tuto recenzi.
Vážená paní Synáková,

děkujeme, že jste využila našich služeb, a také za projevenou spokojenost. Budeme se těšit na vaši opětovnou návštěvu.

S úctou tým Hotel DAP***+
Ing. Markéta STEINERTOVÁ, MBA
Sales Manager Hotel D A P* * * +
Vítězné náměstí 4/684
16000 Praha 6 Dejvice

tel.: 973 211 421
fax: 973 211 427
mob.: 724 094 862

Anonym

jednotlivec, 18.12.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Rudolf

jednotlivec, 19.8.2016

Pickering Kanada

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Veronika

skupina přátel, 14.8.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Všechno, viz výše, maximální spokojenost, děkuji Vám, V. Kulhavá

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Stanislav

dospělý pár, 22.6.2016

Nitra Slovensko

  • Celkové hodnocení
100 %
  • všetko

  • nie je čo napísať

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

p. Hagenhofer

dospělý pár, 29.11.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Spím 100 dní v roce v různých hotelích po celém světě, takže mohu srovnávat. Zde je poměr ceny a kvality naprosto neúměrný - ve prospěch hotelu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Věra

jednotlivec, 5.6.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Příjemné dámy i pánové recepční, hezký pokoj, bohatá a moc dobrá snídaně, ochotná obsluha.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 2.6.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 1.6.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 23.5.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Mile nás překvapili prostorné pokoje s příslušenstvím, používání výtahů. A též rozmanité i bohaté snídaně. Vzhledem k umístění hotelu i malá hlučnost okolí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Poorová

jednotlivec, 20.12.2011

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • dakujem veľmi pekne za výborné služby, aj napriek tomu, že som stravila krátky čas v hoteli, oceňujem úroveň poskytnutých služieb a určite odporučím Váš hotel aj mojim známym. So želaním krásnych vianoc a všetko dobré v roku 2012 Ing. Jana poórová

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Aleš Kuželka

jednotlivec, 26.1.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

eva kazdova

dospělý pár, 13.12.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 26.3.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vyborna dostupnost MHD, cistota, klid, utulnost pokoje i spolecenskych prostor, vstricny, korektni personal, kvalitni nabidka snidane,

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 30.9.2016

Polski

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Połączenie tak i z lotniskiem jak i odległość do centrum wręcz nieprawdopodobnie komfortowa, czysto, schludnie, śniadania jak najbardziej godne polecenia. Warto skorzystać tym bardziej iż dostępne są fajne promocje weekendowe. Polecam.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Stavební spol. Ing. Pekárek

jednotlivec, 21.3.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

eva kazdová

dospělý pár, 17.5.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslav Vik

skupina přátel, 8.12.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Hlavně poměr cena / kvalita je vynikající.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 23.10.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Byla jsem velmi spokojena s personálem hotelu, čistotou a vybavením pokoje i nabídkou snídaňového rautu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.