+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotel DAP Recenze

Hodnocení hotelu

92%
Perfektní

dle 210 recenzí

  • Personál

    93%
  • Čistota

    96%
  • Vybavení

    90%
  • Pohodlí

    92%
  • Poměr cena/kvalita

    91%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

jednotlivec, 14.9.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • všechno

  • nic

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel DAP odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,

děkujeme, že jste využil našich služeb.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou tým Hotelu DAP***+

Jaroslav Vik

skupina přátel, 8.12.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Hlavně poměr cena / kvalita je vynikající.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

J. Rožánek

jednotlivec, 15.2.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Markéta

jednotlivec, 9.2.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Moc se mi u Vás líbilo, příjemný personál, super pokoj a vybavení. Byla jsem moc spokojená. Děkuji

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 13.1.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • vyborne ubytovani doporuciji dal

  • televize by mohla mit ostrejsi obraz

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dana Stříbrná

jednotlivec, 30.10.2016

Liberec Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel DAP odpověděl na tuto recenzi.
Vážená paní Dano,

děkujeme, že jste využila našich služeb. Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou tým Hotel DAP***+
Ing. Markéta STEINERTOVÁ, MBA
Sales Manager Hotel D A P* * * +
Vítězné náměstí 4/684
16000 Praha 6 Dejvice

tel.: 973 211 421
fax: 973 211 427
mob.: 724 094 862

Anonym

jednotlivec, 18.12.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Stanislav

jednotlivec, 13.11.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

MILAN

jednotlivec, 23.10.2015

KADAŇ Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • LÍBYLO SE VŠE OD PERSONÁLU AŽ PO ČISTOTU HOTELU,A KLID V HOTELU.

  • NEMÁM CO BYCH VYTKL

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Olga

skupina přátel, 30.9.2016

Waraw Polsko

  • Celkové hodnocení
100 %
  • * good location of the hotel - close to the subway, * very nice staff - the ladies at the reception are warm, smiling and very helpful, * very good breakfasts - lots of choice, every day something else, * room large, clean and quiet.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel DAP odpověděl na tuto recenzi.
Dear Olga,

we are very glad that you decided to stay at our hotel.

We are looking forward to seeing you soon at our hotel again.

With kind regards Team Hotel DAP***+
Dipl.-Ing. Markéta STEINERTOVÁ, MBA
Sales Manager Hotel D A P* * * +
Vítězné náměstí 4/684
16000 Praha 6 Dejvice

tel.: 973 211 421
fax: 973 211 427
mob.: 724 094 862

Anonym

jednotlivec, 23.10.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Byla jsem velmi spokojena s personálem hotelu, čistotou a vybavením pokoje i nabídkou snídaňového rautu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jarmila Černá

jednotlivec, 16.10.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Stanislava

jednotlivec, 14.1.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Ubytování v hotelu vynikající, čistota na pokoji i v koupelně absolutně v pořádku. Příjemný personál na recepci i u snídaně, která byla rovněž vynikající. Vřele doporučuji! Stáňa

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel DAP odpověděl na tuto recenzi.
Vážená paní Stáňoo,

děkujeme, že jste využila našich služeb i za projevenou spokojenost. Velmi ráda předám i ostatním kolegyním a kolegům.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou za tým Hotelu DAP***+
Ing. Markéta STEINERTOVÁ, MBA
Sales Manager Hotel D A P* * * +
Vítězné náměstí 4/684
16000 Praha 6 Dejvice

tel.: 973 211 421
fax: 973 211 427

Anonym

jednotlivec, 26.1.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Very difficult to get there with a luggage for disable person. Heavy entrance door and stairs.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel DAP odpověděl na tuto recenzi.
Vážená paní Zdeňko,

děkujeme, že jste využila našich služeb.

Bohužel vám musíme dát za pravdu. Architekt nezvolil příliš vhodné rozměry a materiál pro vchodové dveře. Z tohoto důvodu jsme u vstupu do hotelu umístili zvonek, kterým lze přivolat kolegy z recepce. Ochotně pomohou vám i komukoli, kdo by to potřeboval.

Doufáme, že i přesto jste byla s ostatními službami našeho hotelu spokojena.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou za tým Hotelu DAP***+
Ing. Markéta STEINERTOVÁ, MBA
Sales Manager Hotel D A P* * * +
Vítězné náměstí 4/684
16000 Praha 6 Dejvice

tel.: 973 211 421
fax: 973 211 427

Anonym

jednotlivec, 11.8.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana Honzáková

jednotlivec, 2.2.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel DAP odpověděl na tuto recenzi.
Vážená paní Jano,

děkujeme, že jste využila našich služeb i za projevenou spokojenost.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou za tým Hotelu DAP***+
Ing. Markéta STEINERTOVÁ, MBA
Sales Manager Hotel D A P* * * +
Vítězné náměstí 4/684
16000 Praha 6 Dejvice

tel.: 973 211 421
fax: 973 211 427

Ditmar Rudolf

dospělý pár, 11.10.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • byl jsem naprosto spokojený

  • nemám co

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 30.9.2016

Polski

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Połączenie tak i z lotniskiem jak i odległość do centrum wręcz nieprawdopodobnie komfortowa, czysto, schludnie, śniadania jak najbardziej godne polecenia. Warto skorzystać tym bardziej iż dostępne są fajne promocje weekendowe. Polecam.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Roman

jednotlivec, 13.5.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • stejně jako v loňském roce maximální spokojenost

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 23.5.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Mile nás překvapili prostorné pokoje s příslušenstvím, používání výtahů. A též rozmanité i bohaté snídaně. Vzhledem k umístění hotelu i malá hlučnost okolí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10