+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotel DAP Recenze

Hodnocení hotelu

92%
Perfektní

dle 187 recenzí

  • Personál

    93%
  • Čistota

    96%
  • Vybavení

    89%
  • Pohodlí

    92%
  • Poměr cena/kvalita

    91%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

jednotlivec, 27.1.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel DAP odpověděl na tuto recenzi.
Vážený pane Jaroslave,

děkujeme, že jste využil našich služeb i za projevenou spokojenost.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou za tým Hotelu DAP***+
Ing. Markéta STEINERTOVÁ, MBA
Sales Manager Hotel D A P* * * +
Vítězné náměstí 4/684
16000 Praha 6 Dejvice

tel.: 973 211 421
fax: 973 211 427
mob.: 724 094 862

Anonym

jednotlivec, 26.1.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Very difficult to get there with a luggage for disable person. Heavy entrance door and stairs.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel DAP odpověděl na tuto recenzi.
Vážená paní Zdeňko,

děkujeme, že jste využila našich služeb.

Bohužel vám musíme dát za pravdu. Architekt nezvolil příliš vhodné rozměry a materiál pro vchodové dveře. Z tohoto důvodu jsme u vstupu do hotelu umístili zvonek, kterým lze přivolat kolegy z recepce. Ochotně pomohou vám i komukoli, kdo by to potřeboval.

Doufáme, že i přesto jste byla s ostatními službami našeho hotelu spokojena.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou za tým Hotelu DAP***+
Ing. Markéta STEINERTOVÁ, MBA
Sales Manager Hotel D A P* * * +
Vítězné náměstí 4/684
16000 Praha 6 Dejvice

tel.: 973 211 421
fax: 973 211 427

Stanislava

jednotlivec, 14.1.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Ubytování v hotelu vynikající, čistota na pokoji i v koupelně absolutně v pořádku. Příjemný personál na recepci i u snídaně, která byla rovněž vynikající. Vřele doporučuji! Stáňa

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel DAP odpověděl na tuto recenzi.
Vážená paní Stáňoo,

děkujeme, že jste využila našich služeb i za projevenou spokojenost. Velmi ráda předám i ostatním kolegyním a kolegům.

Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou za tým Hotelu DAP***+
Ing. Markéta STEINERTOVÁ, MBA
Sales Manager Hotel D A P* * * +
Vítězné náměstí 4/684
16000 Praha 6 Dejvice

tel.: 973 211 421
fax: 973 211 427

Anonym

jednotlivec, 16.12.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jana

jednotlivec, 8.12.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 29.11.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 20.11.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 17.11.2016

Brno Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Stanislav

jednotlivec, 13.11.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 11.11.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Dana Stříbrná

jednotlivec, 30.10.2016

Liberec Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel DAP odpověděl na tuto recenzi.
Vážená paní Dano,

děkujeme, že jste využila našich služeb. Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

S úctou tým Hotel DAP***+
Ing. Markéta STEINERTOVÁ, MBA
Sales Manager Hotel D A P* * * +
Vítězné náměstí 4/684
16000 Praha 6 Dejvice

tel.: 973 211 421
fax: 973 211 427
mob.: 724 094 862

Ishai

jednotlivec, 28.10.2016

Izrael

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Large and beautiful room with nice view. Very friendly and helpful stuff that speaks good English. Very nice breakfast. I would go back to this hotel happily next time.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Eric

jednotlivec, 28.10.2016

Paris Francie

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 21.10.2016

English

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 10.10.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • personal velice ochutne a pokoje ciste

  • Restaurace bylo zavrena.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 7.10.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Olga

skupina přátel, 30.9.2016

Waraw Polsko

  • Celkové hodnocení
100 %
  • * good location of the hotel - close to the subway, * very nice staff - the ladies at the reception are warm, smiling and very helpful, * very good breakfasts - lots of choice, every day something else, * room large, clean and quiet.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel DAP odpověděl na tuto recenzi.
Dear Olga,

we are very glad that you decided to stay at our hotel.

We are looking forward to seeing you soon at our hotel again.

With kind regards Team Hotel DAP***+
Dipl.-Ing. Markéta STEINERTOVÁ, MBA
Sales Manager Hotel D A P* * * +
Vítězné náměstí 4/684
16000 Praha 6 Dejvice

tel.: 973 211 421
fax: 973 211 427
mob.: 724 094 862

Anonym

jednotlivec, 30.9.2016

Polski

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Połączenie tak i z lotniskiem jak i odległość do centrum wręcz nieprawdopodobnie komfortowa, czysto, schludnie, śniadania jak najbardziej godne polecenia. Warto skorzystać tym bardziej iż dostępne są fajne promocje weekendowe. Polecam.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 29.9.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vše bylo perfektní včetně hezky připravené snídaně. Velmi rád se do hotelu vracím.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 3.9.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %
  • jediné co se mi nelíbilo, že bych u hotelu této ceny nečekala děravé povlečení .....

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.